Najlepšie RC autá na driftovanie

Pripravte sa zažiť vzrušenie z driftovania s naším výberom najlepších 1/10 RC driftových áut, ktoré sú ideálne pre začiatočníkov aj skúsených profesionálov. Náš výber modelov pripravených na prevádzku alebo nezmontovaných súprav je dokonalou kombináciou výkonu a autenticity a sľubuje jedinečný zážitok z driftovania. Pozdvihnite svoje RC dobrodružstvá v driftovaní pomocou týchto najlepších tipov, z ktorých každý sľubuje bezkonkurenčnú kombináciu štýlu, ovládania a vzhľadu. Pripravte sa vkĺznuť do vzrušenia a presnosti driftovania ako nikdy predtým!

Drift car Nissan 1:24

29,99 €

Drift car Nissan je dizajnové driftovacie alebo cestné autíčko ideálne pre drifty a preteky!

 

 

 

 

 HB-drift 1/16 legendárny

58,57 €

HB-drift 1/16 dizajnové driftovacie auto so sadou cestných bicyklov a efektom výfukových výparov.

 

 

  

Drift Sports Car Breaker, 1:16, 2,4 GHz

117,53 €

Sport Car Breaker je rc driftovací model s výmennými kolesami a LED osvetlením

 

 



Drift car Bugatti 1:24

29,99 €

Drift car bugatti je dizajnové driftovacie alebo cestné autíčko ideálne pre drifty a preteky!

 

 

 

 

Čo sú RC driftove autá?

RC driftove autá sú špeciálne navrhnuté modely, ktoré napodobňujú umenie driftovania – jazdu automobilom v kontrolovanom šmyku cez zákruty. Tieto modely sú vybavené nízkym trením, plastovými alebo gumovými pneumatikami a často majú vyšší výkonový pohon, ktorý umožňuje ľahké šmykanie na rôznych povrchoch.

Výber správneho RC auta na drifotvanie

Keď hľadáte RC autá na drifotvanie, je dôležité zvážiť niekoľko kľúčových faktorov. Prvým a základným je typ pohonu. Môžete si vybrať medzi 2WD (pohon zadných kolies) a 4WD (pohon všetkých štyroch kolies). 2WD autá sú skvelé pre začiatočníkov, keďže sú jednoduchšie na ovládanie a údržbu, zatiaľ čo 4WD autá ponúkajú lepšiu kontrolu pri vyšších rýchlostiach.

Druhým faktorom je materiál kolies. Na drifotvanie sú ideálne plastové kolesá, ktoré znižujú trenie a umožňujú autu ľahko sa šmýkať.

Naučte sa základy driftovania

Pred tým, ako vyrazíte na trať, je dobré naučiť sa niekoľko základných techník driftovania. To zahŕňa zvládnutie kontrolného výkonu, základné zmeny smeru a udržiavanie auta v šmyku počas zákrut. Začať môžete na hladkom parkovisku alebo inom vhodnom mieste, kde máte dostatok priestoru na učenie.